Hotel Marttel

Hotel Ontario Garni
Hotel Ontario Garni
19. 3. 2020
Hotel Saloon
Hotel Saloon
19. 3. 2020

Hotel Marttel

Kategorie: ***
Lokalita: Karlovarský kraj

Popis hotelu

Hotel Marttel se nachází kousek od historického centra Karlových Varů. Nabízí ubytování v moderně zařízených pokojích. Hotel disponuje vlastním parkovištěm a Wi-Fi připojením zdarma.

Popis lokality

Hotel Marttel má ideální polohu. Naleznete ho v klidné části Karlových Varů, blízko u lesa, na druhou stranu je to jen pár minut chůze do centra města. Navíc díky své poloze na kopci nabízí krásný výhled na Karlovy Vary. Umístění hotelu je vhodné jak pro pěší výlety do přírody, cyklis-tické výlety tak pro návštěvu historického centra města, či dalších zajímavých míst. Autobusová zastávka je navíc od ubytovacího zařízení vzdálena jen 50 metrů.

Popis pokojů

Světlé a útulné pokoje poskytují komfortní ubytování. Kvalitní spánek zaručí pohodlné postele nadstandardních velikostí. Každý pokoj disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toa-letou, fénem, satelitní televizí, Wi-Fi a malou lednicí. Ve většině pokojů naleznete také psací stůl, křesla s konferenčním stolkem a některé mají i vlastní balkón.

Popis služeb

Bohatá bufetová snídaně a kvalitní Wi-Fi připojení jsou v hotelu Marttel samozřejmostí. Velikou výhodou je vlastní parkoviště, které je pro hosty zdarma. Prostorná konferenční místnost nabízí ideální místo pro pořádání firemních jednání, prezentací, školení, výstav či společenských akcí. Relax ve formě masáží a různých druhů zkrášlovacích procedur nabízí kosmetický salon, který se nachází přímo v hotelu.

Kapacita

Single 14
Double 39
Suite 0
Restaurace 1
Kongresový sál 0
Školicí místnost 1
Salonek 1

Kontaktní informace

Adresa:
Lidická 447/12, 36001 Karlovy Vary

Telefon: 353 105 600
E-mail: reception@hotelmarttel.cz

Webové stránky

Hotel Marttel