Hotel Panský pivovar

Clarion Congress Hotel Ostrava
2. 12. 2020
Hotel Expo
7. 1. 2021

Hotel Panský pivovar

Kategorie: ****
Lokalita: Zlínský kraj

Popis hotelu

Moderní hotel v historickém centru Holešova ve zrekonstruovaném Panském Pivovaru ze 17. století nabízí luxusní ubytování s možností kulturního vyžití jak ve městě, tak v širokém okolí.

Hotel se nachází uprostřed luxusní residence v centru města. Disponuje kapacitou 10 pokojů, celkem pro 26 hostů. Součástí budovy hotelu je skvělá restaurace, Rumbar a velký sál, ve kterém je možné uspořádat svatbu, oslavu, večírek či školení. Snídaně se podávají formou bufetu a jsou v ceně ubytování. K hotelu náleží soukromé parkoviště, kde hosté parkují zdarma. V restauraci si pochutnáte na tankovém pivu a kvalitním jídle z lokálních produktů. Hotel i restaurace jsou bezbariérové, k dispozici je hostům i výtah.

Popis lokality

Město Holešov se nachází v okrese Kroměříž, má zhruba 13 000 obyvatel a leží ho na rozhraní Hané a Valašska, na úpatí Hostýnských vrchů. Dominantou města je raně barokní zámek se zahradou francouzského stylu. Holešovsko nabízí hned několik kulturních zážitků nebo turistických míst, která stojí za návštěvu. Například nedaleká Zoo Lešná Zlín, poutní místo Sv. Hostýn, Kelčský Javorník nebo rozhledna Maruška.

Popis pokojů

Hotel Panský Pivovar Vás oslní prostorným a vkusným interiérem. V každém pokoji je extra velká, pohodlná postel s kvalitní matrací. Vlastní koupelna se sprchovým koutem je samozřejmostí. Hotelový pokoj nabízí televizi s plochou obrazovkou, minibar, psací stůl, šatní skříň a vysokorychlostní internet WI-FI v celém objektu zdarma. Hosté si mohou zvolit tiché pokoje, a to buď s okny situovanými do zahrady nebo do centra města. Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné – čřyřlůžkové. K dispozici mají i pohodlnou přistýlku či dětskou postýlku.

Popis služeb

Hotel Panský Pivovar nabízí služby a vybavení, které Vám zajistí ojedinělý zážitek.

Standardem jsou služby recepce, concierge, soukromé parkoviště a restaurace s letní zahradou. Naši hosté mohou využít pobytových balíčků pro páry, rodiny i sportovce. Nabídka těchto pobytových balíčků je velmi pestrá a zaručuje nezapomenutelný zážitek. Součástí jsou masáže, kosmetika pro dámy, barber shop pro pány, ochutnávka rumů v našem Rumbaru s profesionálním barmanem, využití sportcentra (bazén, sauna, whirlpool, squash, posilovna), vstupy do dětských center, projížďka na koni, laser game a spoustu dalšího.

Kapacita

Single 2
Double 6
Suite 2
Restaurace 1
Kongresový sál 1
Školicí místnost 1
Salonek 1

Vybavení pokojů:

Kontaktní informace

Adresa:
Masarykova 655/19 769 01 Holešov

Telefon: +420 703 140 794
E-mail: hotel@pivovarholesov.cz

Webové stránky