Hotel Pod Zámkem

Hotel Ungar
12. 5. 2020
Hotel & Zámek Svijany
13. 10. 2020

Hotel Pod Zámkem

Kategorie: ***
Lokalita: Kraj Vysočina

Popis hotelu

Hotel nabízí svým hostům pohodlné ubytování v 16-ti dvou a třížkových pokojích vybavených sociálním zařízením, telefonem a televizí se satelitním příjmem, příjemné a komfortní ubytování, výhodnou polohu hotelu na exitu 142 a 146 dálnice D1. Hotel se nachází v blízkosti Vysočina Arény, ve které se konají závody světového poháru v biatlonu a horských kol MTB. Snadno dostupné jsou brněnské veletrhy (BVV) a Masarykův okruh Brno (Grand Prix České republiky).

K DISPOZICI JSOU KROMĚ UBYTOVÁNÍ

  • restaurace,
  • vinný sklípek,
  • salonek pro 10 osob a 20 osob s projekční technikou, vhodný pro menší školení
  • hotelové parkoviště pro ubytované

Hotel i restaurace pokrývá bezdrátový internet (Wi-Fi).

V zimním období mohou hosté využít blízkosti sjezdovky na Fajtově kopci, v letních měsících tenisového kurtu v blízkosti hotelu.

Popis lokality

Hotel Pod Zámkem se nachází v historickém centru města Velké Meziříčí. První písemná zmínka pochází z roku 1599, kdy byl tento dům součástí nejstarší zástavby města a již tehdy vlastnil právo vinného a pivního šenku. Hotel byl otevřen v září roku 2000. Po rekonstrukci, která proběhla začátkem roku 2015, získaly pokoje nový a moderní vzhled.

Popis pokojů

STANDARD

Standardní pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a sociálním zařízením. V některých pokojích je možnost přistýlky a dětské postýlky.

Pokoje jsou atypické a každé patro přináší hostu jiný zážitek z pobytu v našem Hotelu Pod Zámkem. Pro zajištění komfortního pobytu jsou všechny pokoje nekuřácké.

DE LUXE
POKOJ Č. 4

Nachází se v prvním patře hotelu s příjemným balkonem, na kterém můžete posnídat, nebo si v klidu vychutnat ranní kávu či čaj. Pro Vaše pohodlí je připraven župan s pantoflemi, kávový set a malá pozornost.

POKOJ Č. 11 A Č. 12

Oba pokoje se nachází ve druhém patře a patří k nejprostornějším v hotelu. Jsou orientované na severní stranu s výhledem na zámek Velké Meziříčí. Pro Vaše pohodlí je připraven župan s pantoflemi, kávový set a malá pozornost.

SUIT

CHLOUBOU NAŠEHO HOTELU JSOU DVA APARTMÁNY

Marie Eleonora a Vévoda Leopold Vás překvapí svou prostorností.

Atypické, citlivě zrekonstruované apartmány mají koupelnu s vířivou vanou a stylové zařízení. Ubytování v našem apartmánu je tou správnou volbou, pokud chcete něco opravdu příjemného. Často je využívají právě novomanželé na strávení romantické svatební noci, či k využití balíčku „Líbánky“. Pro zajištění komfortního pobytu jsou apartmány nekuřácké.

Popis služeb

HOTELOVÁ RECEPCE

Jsme tu pro Vás denně od 6 do 22 hodin a nabízíme nákup regionálních produktů Alpa a Poex.

MALÝ SALONEK

Pro skupinku 10 lidí zajistíme příjemný prostor, kde nebudou rušeni. Lze využít pro rodinnou oslavu s rautem.

VELKÝ SALONEK

Ideální školící prostory pro skupinu 20 lidí. Samozřejmostí je data projektor, projekční plátno, flipchart a notebook. Pro zpříjemnění zajistíme Coffee Break dle Vašich představ.

WI-FI PŘIPOJENÍ

,,Od sklepa až po půdu´´ , všude budete připojeni. Stabilní a rychlý internet v každém koutku hotelu.

PARKOVIŠTĚ

Máte možnost mít své osobní auto pod dohledem hotelových kamer za 100Kč/auto. Nově zde můžete nabít své elektromobily.

Kapacita

Double 14
Suite 2
Restaurace 40
Školicí místnost 1 pro 20 osob
Salonek 1 pro 10 osob, 1 pro 20 osob

Kontaktní informace

Adresa:
Radnická 6, Velké Meziříčí 594 01

Telefon: +420 566 520 900, +420 777 702 109
E-mail: rezervace@hotel-vm.cz info@hotel-vm.cz

Webové stránky