Equitana Hotel Resort

Ramada Airport Hotel Prague
Ramada Airport Hotel Prague
19. 3. 2020
Wellness Hotel Babylon
Wellness Hotel Babylon
19. 3. 2020

Equitana Hotel Resort

Kategorie: ****
Lokalita: Středočeský kraj

Popis hotelu

Ubytování v našem hotelu je v 52 komfortních pokojích odpovídajících 3* a 4* standardu. Kapacita hotelu je 136 lůžek včetně přistýlek. Najdete u nás jak klasické pokoje, tak i apartmány s oddělenou ložnicí či mezonetové apartmány.
Od září 2018 můžete využít pro svůj pobyt pět nových komfortních apartmánů „Stodola““, zařízených v příjemném pohodlném designu. Apartmány disponují plně vybavenými kuchyněmi a každý má vlastní terasu. Stodola je perfektní například pro dovolenou rodin s dětmi. Dále máme čtyři apartmány v depandanci „“Chalupa““. Apartmány jsou prostorné a mají vlastní kuchyňky. „

Popis lokality

Equitana Hotel Resort je situovaný v krásné přírodě na rozhraní Středočeského a Jihočeského kraje. Je to od nás nedaleko do Příbrami i do Březnice. S ohledem na polohu ubytování nás vyhledávají lidé, kteří míří za krásami jižních Čech i nedalekých Brd.

Popis pokojů

Všechny pokoje v našem hotelu jsou zařízené v jednoduchém a vzdušném stylu. Pokoje i koupelny mají nadstandardní velikost, působí velkoryse.
Všechny pokoje mají připojení na vysokorychlostní internet. Wi-fi zdarma je samozřejmostí. Na všech pokojích je také televizor. K dispozici jsou samozřejmě ručníky a fén na vlasy v každé koupelně.

Popis služeb

Po celý rok nabízíme širokou škálu wellness služeb a dalších aktivit, které vás zbaví stresu a dodají vám energii. Pobyt ve wellness lze kombinovat s aktivní relaxací. Nabízíme jízdy na koni – pro pokročilé i úplné začátečníky. Baterky dobijete také při výletech či vycházkách do okolní přírody, která je krásná v každé roční době, nebo při jízdě na kole. Nově máme pro zájemce připravené také běžecké trasy. Načerpat energii můžete třeba i při rybaření v našem vlastním revíru. Odpočinout si můžete take při hře minigolfu či některé z míčových her na našem multifunkčním hřišti.

Kapacita

Single 0
Double 52
Suite 9
Restaurace 150
Kongresový sál 100
Školicí místnost 6
Salonek NE

Kontaktní informace

Adresa:
Martinice 1, 26272 Březnice

Telefon: 318 695 318
E-mail: Neuvedeno

Webové stránky

Equitana Hotel Resort