Wellness Hotel Florián České Žleby

Hotel Terra Superior
26. 11. 2021
Hotel Safari Lodge
3. 12. 2021

Wellness Hotel Florián České Žleby

Kategorie: ***, Wellness & Spa
Lokalita: Jihočeský Kraj

Popis hotelu

Stylový horský hotel citlivě zrekonstruovaný v roce 2017 z historického šumavského statku. Hotel se nalézá v nedotčeném a divokém koutu Šumavy v nadmořské výšce 930 m n. m. Wellness hotel Florián v Českých Žlebech poskytuje vysoký komfort aktivním návštěvníkům, především milovníkům wellness pobytů, cyklistům, turistům a lyžařům, pro které je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Šumavy. Raritou hotelu je 7 zahradních teras, většinou orientovaných na jižní straně, z nichž některé jsou privátní, dále pak vlastní rekreační park s aktivitami a lavičkami s nádherným výhledem na šumavské vrcholy. V místě malý lyžařský areál, kvalitní lyžařský areal Mitterdorf je pak vzdálen pouhých 15 minut autem.

Popis lokality

Národní park Šumava, střední část mezi Lipnem a Kvildou/Modravou v nadmořské výšce 936m/m. Orientace objektu na JIH, na úbočí Žlebské hory, která hotel chrání od západních větrů.

Objekt je přímo u 1.zóny národního parku. Krásné procházky přímo od hotelu bez použití auta. Klidná lokalita je opozitem oblastí Lipno, Kvilda a Modrava. Objekt je na slepé ulici na konci male osady.

Popis pokojů

8 dvoulůžkových pokojů a 4 apartmá/suite vybavených v rustikálním stylu, některé pokoje s původními historickými prvky. Vybavení pokojů na vysokém standardu odpovídajícím spíše hotelu 4 kategorie – kvalitní wi-fi na pokojích, pokojový bar, automatické řízení teploty v pokojích, trezor, informace k aktivitám a výletům přímo na pokojích, kartové vstupy, bezpečnostní prvky. Ubytovat se lze i v zahradním srubu ve stylu glamping (Glamore Camping).

Popis služeb

Součástí hotelu je restaurace s vnitřním i venkovním posezením. Restaurace se orientuje na českou a evropskou kuchyň s menším výběrem pokrmů, ale vyváženou denní změnou jídelního lístku. Hotel disponuje vlastním kvalitním moderním wellness s kanadskou vířivkou, finskou saunou a vnitřním bazénem s protiproudem. Venkovní vyhřívaný bazén s protiproudem je k dispozici během letní sezóny. Poskytujeme profesionální masáže certifikovanými maséry. Společenská místnost pro mítinky a oslavy, vybavená krbem, kapacita 16 osob. Pro rodiny je k dispozici dětský koutek. Fitness pak najdete v zahradním altánu. Parkování je možné zdarma přímo u hotelu. Půjčujeme kvalitní horská kola a elektrokola Giant. Zapůjčit si také můžete legendární americký kabriolet Chevrolet Camaro.

Ubytovaní je možné pouze s polopenzí. Snídaně formou bufetu, večeře je servírovaná formou tříchodového menu s výběrem ze tří jídel a výběrem z gurmán menu (za příplatek). Vinotéka s cca 50 druhy vín z hlavních vinařských států.

Kapacita

Double 8
Suite 4
Restaurace ANO
Kongresový sál NE
Školicí místnost ANO
Salonek ANO

Vybavení pokojů:

Kontaktní informace

Adresa:
České Žleby 9, 384 51 Stožec

Telefon: +420 725 827 016
E-mail: info@hotel-florian.eu

Webové stránky